Voor de realisatie van onze gebouwen maken we gebruik van aluminium dak- en gevelsystemen. Engineering en productie gebeurt in eigen huis. Zo schakel je met één partner in de realisatie van je ‘bright building’.

Aluminium systemen

Met vliesgevels creëren we grote glazen gevels. Dankzij ons zelf ontwikkelde high-end aluminium vliesgevel systeem, voldoen wij aan alle gestelde normen voor wind- en waterdichtheid. Omdat we zowel het aluminium als ook de achterliggende staalconstructie zelf produceren, is een concept op maat voor elk gebouw snel te realiseren.

Lees meer

Schuifdaken

Met transparante schuifdaken, die tot 75% van de totale oppervlakte openschuiven, halen we het buitengevoel naar binnen. De daken zijn flexibel toepasbaar voor zowel grote als kleinere te overkappen ruimtes en ideaal voor rooftop bars, zwembaden, restaurants, horeca, winkelcentra en podia.

Lees meer

Hefgevels

Met flexibele, transparante gevels die elektrisch verticaal openschuiven laten we binnen en buiten volledig in elkaar overlopen. De gevels zijn bedoeld voor grotere oppervlaktes en bestaan uit 2, 3 of 4 delen, waarvan het bovenste segment als vast element is uitgevoerd. De onderste delen bewegen omhoog en omlaag.

Lees meer