Lennard Kempers van vakantiepark ‘het Eiland van Maurik’ zocht een oplossing zodat gasten zich vaker kunnen vermaken in zijn waterspeeltuin én in zijn  nieuw te bouwen zwembad. Bright Buildings ontwierp voor hem een seizoens-verlengende transparante zwemaccommodatie met een Open Sky schuifdak en Skywall hefgevels.

Bij de opening van het toeristisch seizoen 2017 beschikt het Eiland van Maurik over een ‘open sky’ zwembad met twee glijbanen. Bij mooi weer schuiven de bovenste dakdelen automatisch open om zon, daglicht en frisse lucht binnen te laten. Daarnaast schuiven ook de transparante wandpanelen van de accommodatie naar boven open waardoor binnen- en buitenactiviteiten mooi in elkaar overlopen.  Bij mindere weersomstandigheden is het zwembad volledig overdekt.

Indoor fun voor alle leeftijden

Het gebouw komt naast de horeca- en binnenspeelgelegenheid en biedt plaats aan een zwembad van 10 bij 15 meter. Daarnaast wordt de aanwezige waterspeeltuin geïntegreerd en komt er een apart bad waarop de dubbele glijbaan uitkomt. ‘ Zo bedienen we alle doelgroepen, stelt Kempers. Ouderen kunnen ’s morgens baantjes trekken en overdag kan iedereen vrij zwemmen en zich vermaken met de belevingsglijbanen.’

Bright Buildings was verantwoordelijk voor het ontwerp en zorgt ook voor de daadwerkelijke bouw van het bijna 1000 m2 grote complex. Vanaf het voorjaar van 2017 biedt het Eiland van Maurik hiermee maximaal waterplezier aan haar gasten.

Let’s open up your business

Laten we bespreken hoe Bright Buildings jouw zaken kan versnellen.

Neem contact met ons op