Een ‘dubbele breedkapper’ huisvest sinds 2010 de complete binnen accommodatie van atletiekvereniging Olympus ’70 in Naaldwijk. Deze breedkapper is 2 x 12 meter breed en 95 meter lang en werd gerealiseerd door Bright Buildings.

De binnen accommodatie bestaat uit de volgende onderdelen: kantine, kleedkamers, krachtsportruimte, vergaderruimtes, indoorhal met 6 sprintbanen, verspringbak, een volledige polsstokhoogspring voorziening en de mogelijkheid tot kogelstoten en hoogspringen.

De officiële 60 meter indooratletiekbaan kan door de overkapping veel vaker voor wedstrijden worden ingezet.

De materialen die gebruikt zijn voor de binnenaccommodatie, zijn aangepast aan de huisstijlkleuren van Olympus 70. De wanden zijn efficient gemonteerd en fraai afgewerkt, door middel van een polycarbonaat kliksysteem.

Bright Buildings slaagde erin met een beperkt budget een volwaardige accommodatie neer te zetten, waar de atletiekvereniging inmiddels intensief gebruik van maakt.

René Daemen: “Uiterst multifunctionele sportaccommodatie, erg prettig in gebruik en met een goed regelbaar binnenklimaat. Wij zijn uiterst tevreden!”

Let’s open up your business

Laten we bespreken hoe Bright Buildings jouw zaken kan versnellen.

Neem contact met ons op