BrightOpen is ons transparante gebouwconcept voorzien van een of meerdere beweegbare delen. Met één druk op de knop schuift het dak open of openen de gevels, zodat de grens tussen binnen en buiten vrijwel volledig verdwijnt. Bij slecht weer genieten je gasten van een buitengevoel, bij goed weer zitten ze letterlijk in de open lucht. 365 dagen per jaar buitenseizoen? Dat biedt ruimte voor nieuwe kansen op het gebied van zwemmen, recreëren en horeca.

  • Recreatie het hele jaar door
  • Natuurlijke ventilatie
  • Natuurlijk licht

Open voor elke samenwerking

Het grote voordeel van Bright Buildings: we staan volledig open voor elke vorm van samenwerking. Doordat we alles in eigen huis hebben, kunnen we de totale realisatie verzorgen. Heb je al een eigen architect, ontwikkelaar of bouwteam? Zij vinden in ons een gelijkwaardige gesprekspartner; dat werkt snel en foutloos en zorgt ervoor dat het resultaat precies aan je wensen voldoet.

Zo openen we je gebouw

Voor BrightOpen maken we gebruik van in eigen huis ontwikkelde dak- en gevelsystemen. Alle aluminium onderdelen en aandrijfmechanismen maken we zelf, zodat je schakelt met één partner voor de volledige realisatie van je Bright Building.

Open Sky

Open Sky is een transparant schuifdak, dat tot 50% van de totale oppervlakte openschuift. Hierdoor ontstaat het unieke gevoel van buiten zijn. Het dak is flexibel toepasbaar voor zowel grote als kleinere te overkappen oppervlaktes en ideaal boven ontvangstruimtes, zwembaden, horeca, atria, winkelcentra en ‎podia. Open Sky kunnen we verwerken in een BrightOpen gebouw, maar ook toepassen op vrijwel elk bestaand pand.

Skywall

Skywall is de flexibele, transparante gevel die automatisch naar boven openschuift en zo binnen en buiten volledig in elkaar laat overlopen. De gevels zijn bedoeld voor grotere oppervlaktes en bestaan uit twee of drie delen, waarvan het bovenste segment als vast element is uitgevoerd. De onderste delen bewegen omhoog en omlaag.

Skyslide

Skyslide is een dak dat helemaal wegrolt en over een aangrenzend gebouw schuift. Het grote voordeel hiervan is dat je helemaal geen constructie meer boven je hebt en dus echt het ultieme buitengevoel ervaart. Deze nieuwste innovatie van Bright Buildings is ronduit spectaculair en vereist uiteraard wel een geschikt aansluitend gebouw. We onderzoeken graag of Skyslide voor jou mogelijk is.

Open Sky
SkyWall

BrightOpen is de ideale oplossing voor:

Vakantieparken

Meer onderscheidend vermogen, intensiever gebruik van (buiten)faciliteiten en wellicht dé doorbraak die nodig is om het hele jaar open te blijven.

Meer lezen

BrightOpen in vakantieparken. 365 dagen per jaar buitenseizoen

BrightOpen zorgt ervoor dat het ‘buitenbadgevoel’ het hele jaar door grotendeels behouden blijft. De transparantie van het gebouw en de bewegende delen zorgen voor daglicht, frisse lucht en buitenbeleving. Door de openheid van het gebouw ontstaat een natuurlijke overgang tussen binnen en buiten.

De belangrijkste uitdaging: seizoenverlenging

Vakantieparken willen gasten zoveel mogelijk gebruik laten maken van alle voorzieningen, binnen en buiten. BrightOpen is dé oplossing die zwemmen en recreëren ook bij slecht weer mogelijk maakt. Dit kan doorslaggevend zijn voor een vakantiepark om het hele jaar open te blijven.

Onze oplossing: maximale omzet en onderscheidend vermogen

Waar een normaal buitenbadseizoen zo’n 10 weken bedraagt, kun je nu ruim 5x zoveel gebruikmaken van je faciliteit. Zo wordt je park ook buiten de zomerperiode aantrekkelijker voor bezoekers. Bovendien kan de faciliteit in rustiger periodes ook door externe partijen worden gebruikt. Scholen of gemeenten die je zwembad voor zwemles gebruiken leveren extra inkomsten op.

Verras je meest veeleisende gasten

BrightOpen is niet alleen praktisch, het is ronduit spectaculair. Zo voldoe je aan de alsmaar hogere eisen van je gasten en overtref je hun verwachtingen zelfs. Je vergroot je onderscheidend vermogen, waardoor gasten eerder voor jouw park kiezen.

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een inspiratiebezoek aan Vakantiepark Eiland van Maurik.

Openbare zwembaden

Eindelijk een rendabel buitenbad met een seizoen dat geen 10 weken, maar 52 weken per jaar duurt.

Meer lezen

BrightOpen in openbare zwembaden. Eindelijk rendabel zwemplezier

BrightOpen is een betaalbare oplossing om bestaande buitenbaden nieuw leven in te blazen en rendabel te maken. Geef je buitenbad een complete transformatie en verleng het zwemseizoen van 10 naar 52 weken per jaar.

De belangrijkste uitdaging: rendabel maken buitenbad

In veel gemeenten worden de buitenbaden met sluiting bedreigd. Het seizoen is extreem kort en binnen dit tijdsbestek moet het dan ook nog eens mooi weer zijn. Aan de andere kant is een buitenbad een hooggewaardeerde voorziening en streven gemeenten naar een breed sportaanbod, inclusief zwemmen. BrightOpen kan vanaf 500m2 in vrijwel elke bestaande situatie snel en voordelig worden toegepast. We verzorgen de complete realisatie en werken geheel volgens alle geldende richtlijnen.

Voordelen van BrightOpen voor zwembaden

  • Betere kosten/baten-verhouding mogelijk dankzij maximalisatie van het gebruik
  • 365 dagen per jaar volwaardig sportaanbod burgers
  • Langere termijn binding mogelijk van personeel
  • Er is een combinatie van faciliteiten mogelijk, zoals: zwemmen, fitness, revalidatiezorg en ouderenzorg, funsporten als trampoline(park), klimmen, freestylen etc.

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een inspiratiebezoek in de praktijk.

Hotels met sport- en zwemfaciliteiten

Gasten kunnen het jaarrond gebruikmaken van alle (buiten)sport- en zwemfaciliteiten. Dé manier om op te vallen in een competitieve markt.

Sportaccommodaties

Het succes van buitensportaccommodaties is niet langer afhankelijk van het weer. 365 dagen beschikbaarheid maakt een einde aan seizoensgebonden sportkalenders.

Water- en pretparken

Bij slecht weer liggen de buitenaccommodaties er verlaten bij en is het binnen overvol? Bedenk wat er met de omzet gebeurt wanneer weer en wind geen bepalende factor meer zijn.

Let’s open up your business

Laten we bespreken hoe Bright Buildings jouw zaken kan versnellen.

Neem contact met ons op

Nog zo’n slimme oplossing

BrightBox

Transparante gebouwen voor bedrijfshuisvesting, retail en recreatie. Onze eigen architect geeft vorm aan een gebouw met maximale aantrekkingskracht vanbuiten en ultieme beleving vanbinnen. Een onderscheidende en inspirerende ruimte waarin het heerlijk werken, winkelen en verblijven is.

Meer lezen