Open Sky is ons transparante gebouwconcept voorzien van een of meerdere beweegbare delen. Met één druk op de knop schuift het dak open en openen de gevels, zodat de grens tussen binnen en buiten vrijwel volledig verdwijnt.

Bij slecht weer genieten je gasten van een buitengevoel, bij goed weer zitten ze letterlijk in de open lucht. 365 dagen per jaar buitenseizoen? Dat biedt ruimte voor nieuwe kansen op het gebied van zwemmen, recreëren en horeca.

  • Recreatie het hele jaar door
  • Natuurlijke ventilatie
  • Natuurlijk licht

Ideale oplossingen voor:

Vakantieparken

Vakantieparken willen gasten zoveel mogelijk gebruik laten maken van alle voorzieningen, binnen en buiten. Open Sky is dé oplossing die zwemmen en recreëren ook bij slecht weer mogelijk maakt. Zo voldoe je aan de alsmaar hogere eisen van je gasten en overtref je hun verwachtingen zelfs. Je vergroot je onderscheidend vermogen, waardoor gasten eerder voor jouw park kiezen.

Openbare zwembaden

Eindelijk een rendabel buitenbad met een seizoen dat geen 10 weken, maar 52 weken per jaar duurt. Open Sky is een betaalbare oplossing om bestaande buitenbaden nieuw leven in te blazen en rendabel te maken. Geef je buitenbad een complete transformatie en verleng het zwemseizoen van 10 naar 52 weken per jaar.

Hotels met sport- en zwemfaciliteiten

Gasten kunnen het jaarrond gebruikmaken van alle (buiten)sport- en zwemfaciliteiten. Dé manier om op te vallen in een competitieve markt.

Sportaccommodaties

Het succes van buitensportaccommodaties is niet langer afhankelijk van het weer. 365 dagen beschikbaarheid maakt een einde aan seizoensgebonden sportkalenders.

Water- en pretparken

Bij slecht weer liggen de buitenaccommodaties er verlaten bij en is het binnen overvol? Bedenk wat er met de omzet gebeurt wanneer weer en wind geen bepalende factor meer zijn.

Wat vinden onze klanten ervan?

“Vakantiepark Eiland van Maurik had al langer de wens om een overdekt zwembad te realiseren maar wilde graag een licht en transparant gebouw wat ook gedeeltelijk opengeschoven kon worden. Met de realisatie van dit “open sky” gebouw door Bright Buildings zijn we daarom erg content en daarnaast voldoet het ook uitstekend aan de wensen van onze gasten.”

Lennard Kempers
Eigenaar Eiland van Maurik
Project: Nieuwbouw zwembad Eiland van Maurik

Benieuwd naar wat een Open Sky gebouw voor je kan betekenen?