Door transparantie voorziet Bright Buildings voedingsproducenten en hun bedrijfsruimtes van meer maatschappelijke waarde: Openheid. Zoals bij de eerste volledig ‘transparante’ broederij in Europa, die 2, 3 en 4 november haar glazen deuren voor het eerst opent in het Duitse Nordhorn.

In het nieuwe ‘Hatchcare Centre’  zien wekelijks 1.6 miljoen kuikens het licht, dankzij een unieke samenwerking van pluimveespecialist HatchTech en daglichtspecialist Bright Buildings.

Sterke diervriendelijke profilering in de markt

De bedrijven HatchTech en Bright Buildings stelden zich samen tot doel om de diervriendelijke profilering van  broederij Optibrut richting de afzetmarkt te versterken. De twee niet alledaagse partners ontwikkelden in een design & build opdracht een nieuw gebouwconcept, waarin het pand optimaal werd afgestemd op de diervriendelijke ‘early feeding’ broedmachines en installaties.

Met het ontwerp komt het gebouw tegemoet aan de zo gewenste transparantie in de voedingsmiddelenindustrie, met o.a. glazen bezoekerscorridors die op elk moment inzicht geven in de manier van werken. Dankzij de toepassing van  vele transparante delen toont de broederij volledige openheid in haar bedrijfsprocessen en creërt zij een open verbinding met externe partijen.

Let’s open up your business

Laten we bespreken hoe Bright Buildings jouw zaken kan versnellen.

Neem contact met ons op