Vraag jij je ook weleens af waarom bedrijfspanden en bedrijfsruimtes vaak van die donkere, grijze, anonieme hallen zijn? Een Bright Building herken je meteen aan het open karakter.

Naast de ontwikkeling van bedrijfsruimtes verzorgen we ook de hele realisatie voor je. Onze eigen architect tekent een uniek en onderscheidend gebouw, in onze eigen fabriek maken we de staalconstructies en aluminium profielen en als design & build partner leveren we je gebouw sleutelklaar af.

Snel, flexibel en betaalbaar – zeker als je over de grens gaat richting Duitsland. Wij beschikken met onze eigen architect over alle kennis en kunde om bouwprojecten in Duitsland te begeleiden en te realiseren.

Wat vinden onze klanten ervan?

“Werken in dit gebouw is fantastisch. Door het vele glas heb je altijd natuurlijk licht en het klimaat is prima. Het was een gewaagd concept en we zijn er zeer tevreden mee. “

Gert Vosjan
Facility manager Aeres Agrarische Hogeschool Dronten
Project: Nieuwbouw Aeres Hogeschool in duurzame glazen constructie

“Uiterst multifunctionele sportaccommodatie, erg prettig in gebruik en met een goed regelbaar binnenklimaat. Wij zijn uiterst tevreden!”

René Daemen
Voorzitter atletiekvereniging Atletiekvereniging SAW
Project: Indoor atletiekbaan en faciliteiten Olympus 70

Expertises

Ontwerp

Onze eigen architect haalt het maximale uit de creatieve mogelijkheden van bouwen met licht en lucht. Werk je liever met een eigen architect? Dan passen we onze rol in je ontwerp- en bouwteam daarop aan.

Vergunning

Geen zorgen over vergunning, begeleiding van de bouw en andere regelgeving: Wij regelen alles voor je van A tot Z. Niet alleen in Nederland, maar zeker ook in andere Europese landen.

Bouwbegeleiding

We zorgen voor bouwbegeleiding en realisatie in nauwe samenwerking met andere partijen. Van eerste ontwerp tot sleutelklare oplevering.

Internationaal

Met ruim 140 jaar internationale ervaring weten we precies hoe het werkt over de grens. Ideaal als je op zoek bent naar Dutch design, Nederlands projectmanagement of een contactpersoon die aan een half woord genoeg heeft.

Conceptuitrol

Wij creëren in samenspel met je totaal nieuwe gebouwconcepten: Volledig op maat vorm te geven en in te delen tot elk gewenst multifunctioneel gebouw. Wil je niet een maar meerdere vestigingen realiseren, in Nederland of erbuiten? Profiteer dan van onze internationale bouwexpertise. Meerdere ketens gingen je al voor.

Ook op zoek naar een onderscheidende bedrijfsruimte? Neem contact op met architect Paul Hoppe.