Het Eiland van Maurik, een vakantiepark in de provincie Gelderland, laat de vakantiepret van haar gasten niet langer beïnvloeden door het wisselvallige Nederlandse weer. Deze zomer investeerde het park in een bijzonder nieuw zwembad, waar ongeacht het weer het hele jaar ‘binnen’ gezwommen kan worden met een ‘buiten’gevoel.

Highlight van de moderne, transparante constructie zijn het schuifbare zonnedak en de zijwanden die open en dicht kunnen. Hiermee kan het overdekte bad met mooi weer worden opengezet. Een aanwinst voor families: ouders genieten vanaf hun ligstoel buiten in het zonnetje van hun spelende kinderen in het zwembad.

Voor de kids is er veel entertainment in het nieuwe 15 meter bad, met twee spectaculaire waterglijbanen. De glijbanen werden geleverd door de firma van Egdom, ook bekend van haar recente opdrachten voor het Tikibad en Hof van Saksen.

Voor de kleintjes is een kleurrijk spraypark in het ontwerp van het nieuwe zwembad geïntegreerd. Dat het nieuwe zwembad op een hoge waardering mag rekenen van de bezoekers, blijkt al uit de eerste lovende gastrecensies.

Let’s open up your business

Laten we bespreken hoe Bright Buildings jouw zaken kan versnellen.

Neem contact met ons op