De Wilson broers uit het Canadese Saskatoon kozen voor het design en de bouw van hun nieuwe Lifestyle centre voor een Brits/Nederlandse combinatie van specialisten. Het Britse architectenteam van HPW ontwierp een masterplan en Bright Buildings realiseerde het gebouw.

Dankzij de goede ervaringen van HPW met Bright Buildings tijdens bouwprojecten in Engeland, kreeg Bright Buildings de opdracht om dit centre in Canada te realiseren. Wilsons Lifestyle Centre opende in augustus 2017 onder grote belangstelling, mede door de toekenning van een Award voor Excellence in Design van de ontwerp -adviescommissie van het stadsbestuur.

Jaar-rond exploitatie mogelijk

De kern bestaat uit een groot retail centre, aangevuld met attracties als een indoor go-kart baan, een zip kabelbaan, een ‘grooming’salon voor huisdieren, een grand café en een sportschool op een oppervlakte van 12.000 m2. Het aanbod aan retail wordt versterkt doordat ook een aantal leuke boetieks hun intrek in het retail centre hebben genomen. Door het grote aanbod van activiteiten wordt de jaar-rond exploitatie van het centre versterkt.

Let’s open up your business

Laten we bespreken hoe Bright Buildings jouw zaken kan versnellen.

Neem contact met ons op