BrightBox is ons gebouwconcept dat maximaal gebruikmaakt van licht door de toepassing van veel transparante delen. Volledig op maat vorm te geven en in te delen tot elk gewenst multifunctioneel gebouw. Onze oplossingen houden alleen het weer buiten, vanbinnen is een BrightBox het hele jaar rond een belevenis.

  Alles in eigen hand

  BrightBox is een eigen ontwikkeling van Bright Buildings en we verzorgen de complete realisatie voor je. Onze eigen architect tekent een uniek en onderscheidend gebouw, in onze eigen fabriek maken we de aluminium profielen en als design & build partner leveren we je gebouw sleutelklaar af. Snel, flexibel en betaalbaar – ook over de grens. Met onze internationale ervaring kennen we de regels en schakelen we het hele project gewoon in het Nederlands met je.

  Ideaal voor:

  Bedrijfsruimte

  BrightBox is niet alleen een perfect visitekaartkaartje richting klanten en prospects. Daglicht zorgt ervoor dat je medewerkers zich fitter, energieker en alerter voelen. Profiteer van hogere productiviteit, minder verzuim én een lagere energierekening; want daglicht is gratis.

  Retail

  Beleving is het sleutelbegrip in de strijd tegen online shoppen. Retailers moeten alles uit de kast halen om consumenten te verleiden tot een winkelbezoek. Met BrightBox creëren we een verleidelijk transparant gebouw dat letterlijk laat zien wat je in huis hebt.

  Showrooms

  Autoshowrooms zijn een perfect voorbeeld van de aanzuigende werking die kan uitgaan van een open, glazen gebouw. Wij ontwerpen en bouwen autoshowrooms sneller dan traditionele bouwers en houden grip op de kosten door de aluminium systemen in eigen huis te produceren.

  Horeca en recreatie

  Laat zien wat je in huis hebt met veel glas. Het gezellige interieur, de gasten die het binnen naar hun zin hebben; het heeft een aanzuigende werking op voorbijgangers. Een open gebouw is een gastvrij gebouw.

  Onderwijs

  Daglicht zorgt voor betere leerprestaties en een open gebouw staat letterlijk in verbinding met de wereld om de school heen. BrightBox is de ideale oplossing voor onderwijsinstellingen – een betaalbaar alternatief voor een traditioneel gebouw.

  Let’s open up your business

  Laten we bespreken hoe Bright Buildings jouw zaken kan versnellen.

  Neem contact met ons op

  Nog zo’n slimme oplossing

  BrightOpen

  Met BrightOpen tillen we transparantie naar een heel nieuw niveau met gebouwen die letterlijk opengaan. Schuivende daken (Open Sky, Skyslide) en gevels (Skywall) zorgen voor een volkomen natuurlijke overgang van binnen naar buiten. Verras je gasten, verleng het buitenseizoen en vergroot je omzet.

  Meer lezen